Проф. Радка Аргирова: Новата Ковид вълна вече започна

0
Новата вълна ще бъде по-висока, защото хората доста се поосвободиха и забравиха за маските
Новата вълна ще бъде по-висока, защото хората доста се поосвободиха и забравиха за маските

Новата вълна ще бъде по-висока, защото хората доста се поосвободиха и забравиха за маските

Новата Ковид вълна вече започна. Според мен ще бъде по-висока отколкото предполагахме, защото след 31 март хората доста се поосвободиха и забравиха за маските, миенето на ръцете и дезинфекцията.

Това каза вирусологът проф. Радка Аргирова, предаде Euronews Bulgaria.

По думите й, вирусът еволюира и ние му разрешаваме да го прави добре, защото не спазваме мерките. Засега у нас доминират вариантите БА-4 и БА-5 на „Омикрон“, но не е изключено към септември да имаме нов вариант. Той тръгва от Южна Африка и вече го има в Гърция. Там в последните дни се наблюдава много сериозно повишение на заразените. Голяма част от хората обаче са имунизирани или преболедували и вече има една резистентност от страна на човека спрямо вируса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Krakra
    Како Раче, не изтече ли тоз пусти договор към фарма компаниите? Колко години ще трябва да си на екран да пропагандираш, нямат милост към теб, на възраст жена си.
  • 3
    4
    colibri
    Тази си позволява да заплашва бълг. граждани в прав текст. Крайно време е да се пенсионира, а не да шества по медиите.От една седмица забелязвам,че се включиха всички, познати ни от предходните 2 години. За статистиката на "положителните'' -не им вярвам.
  • 0
    3
    daskal
    Започнаха... Няма милост!
  • 1
    2
    Млади, здрави хора,
    Атлети и спортисти – умрели или осакатени от *ваксините* им: https://airtable.com/shrbaT4x8LG8EbvVG/tbl7xKsSUIOPAa7Mx
  • 0
    1
    Ахъ
    Трябва да има "нова ковид вълна", за да има обяснение и оправдание за многото умрели от ваксините. Вече смъртността е с %30 вдигната заради умиращите ваксинирани. Над 1000 професионални атлети ги няма вече.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари