Продава се уникално БМВ M5 E28

1

Британската аукционна къща Barons организира търг за продажбата на една от общо двете произведени M-петици E28 с десен волан.

Седанът е боядисан в уникален черно-син металик, използван е за рекламна кола и се намира в превъзходно състояние.

Собственикът на M-петицата работел в диагностичен център на BMW и се отнасял към автомобила изключително отговорно. Веднага щом се сдобил с него, човекът го разглобил до последната бурма и го пребоядисал в оригиналния заводски цвят,споделя Факти.бг.

За да го доближи максимално до фабричното състояние, мераклията сменил капака на двигателя, предните калници, броните, всички стъкла, две от вратите, всички външни декорации и емблеми с чисто нови оригинални части.

Салонът на колата е тапициран с червена кожа, а таванът - с червен велур. Оборудването включва електрически люк, седалки с електрическо позициониране, щора за задното стъкло и подглавници за задните седалки.

След като пребоядисал баварката, собственикът започнал да я сглобява обратно, заменяйки всяка лампичка, копче и ръчка с най-дребни признаци на износване с чисто нови детайли.

Когато M-петицата възвърнала заводския си вид, дошло време на механиката. Двигателят бил разглобен напълно, за да бъдат сменени абсолютно всички гарнитури, гайки и болтове. Подменени с нови били също електрическата инсталация, ангренажната верига, дебитомери и т.н.

Резултатът е автомобил, който току-що е пристигнал от Мюнхен, за който от Barons планират да приберат между £39 000 и £46 000 (€43 446-€51 244). Купувачът ще получи оригиналната сервизна книжка, в която са отбелязани всички ремонти от първия преглед през 1986 г. до последния през миналия октомври, както и фактури за всеки детайл, монтиран на колата.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари