"Продължаваме Промяната" се регистрира за изборите

0
Със сигурност ще работим заедно с "Демократична България"
Със сигурност ще работим заедно с "Демократична България"

Със сигурност ще работим заедно с "Демократична България"

"Със сигурност ще работим заедно с "Демократична България" – дали в предизборна или следизборна коалиция е тактика за събиране на повече мандати в 48-ото Народно събрание", заяви Никола Минчев от „Продължаваме промяната” след регистрацията за изборите в ЦИК, предаде БГНЕС.

Както и на предишните избори ПП се регистрира с "Волт" и Средноевропейска класа като мандатоносители.

"Ако регистрацията ни приключи в близките дни, ще бъде добавена към коалицията", уточни Минчев.

"С "Демократична България" и с БСП работихме много добре. Целим се в този формат да имаме мнозинство в бъдещия парламент", заяви още Никола Минчев в краткото си изявление пред медиите, след като партията подаде необходимите документи за участие във вота на 2 октомври. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    русенец 2
    До № 2 За ферибота и за летището питай "кмета" - в него е инициативата /топката/. Не забравяй да го питаш и за трафика и ТИР-ровете в града Не го питай колко общинарки е опънал - че и той не им знае вече бройката
  • 0
    4
    чичо Пепо
    3, чакай да стане ве, той еконта нали само чака да приключат ремонтите, разходите имам предвид, и да го лапне. Той да не е някой проЗ.
  • 1
    3
    Русенец
    Бай уй простото Киро къде ти е ферибота бе наебан хамерикански боклук????
  • 2
    2
    русенец
    А дедо Еконтий още ли е местен фюрер на Промяната?:) Дейба дебилът му, дейба! То не бяха самолетни линии, то не бяха свръх бързи влакове, то не бяха мостове и тунели! Човек с мащабно мислене е! А Теменужка Матева спи!
  • 5
    1
    русенец
    Тия плямпалници защо не си дадат малко почивка, примерно 20 години, че да ни дадат възможност да ги забравим?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари