"Продължаваме промяната" представиха хората си в Русе

9
"Върнахме се с надежда в България. Докога ще чакаме да се оправят нещата. Ако днес не скочим, кога?!", попита русенци Кирил Петков
"Върнахме се с надежда в България. Докога ще чакаме да се оправят нещата. Ако днес не скочим, кога?!", попита русенци Кирил Петков Видео: Фейсбук

Домакин на срещата бе "Канев Център" 

"Аз съм тук с тези двама българи / Кирил Петков и Асен Василев/ защото ги подкрепям със сърцето си", каза водачът на листата Николай Събев при представянето на формацията пред обществеността. 

Според Асен Василев Русе трябва да си възвърне статута на столицата на Дунава. 

"Върнахме се с надежда в България. Докога ще чакаме да се оправят нещата. Ако днес не скочим, кога?!", попита русенци Кирил Петков. 

Хората от крайдунавския град, присъединили се към формацията са предприемачи, преподаватели, адвокати. 

 "Родена съм в Червена вода. Цялата ми е кариера и семейството ми са в Русе. Искам Русе да бъде добро място за живеене. За България е нужда съдебна реформа", каза адвокат Рени Стефанова.

Пламенка Ангелова: "Това, което ме привлече в "Продължаваме промяната" е социалната политика. Видяхме в тяхно лице, че онова, за което толкова години говорим, има реален шанс да се случи. Една нова визия за България."

Цветомир Конов: "Дълго време очакваме промяната. Преподавател съм в катедра "Промишлен дизайн" в РУ. Надявам се, това за което мечтаем да се сбъдне. 

Димитър Недялков: "Работя в сферата на управлението на инвестиции в чужбина. Искам моите две дъщери да останат в България. Знам как да стане това. Заставам зад каузата, вярвам в това! Нещата трябва да се случат сега,  веднага по възможност вчера".

Велико Минков: "Отказах се от Силициевата долина, за да се върна и да направя България по-хубаво място". 

Орлин Пенков: "За мен Русе е кауза. Всички добре знаем колко силно страда нашият любим град, затова че през последните 30 години ние не бяхме включени в управлението на страната. В този момент благодаря на Кирил и Асен, че се довериха на един силен екип от русенци и да започнат обиколката в страната именно от нашия регион. Притежавам добри умения в бизнес управлението и вярвам, че този опит трябва бъде пренесен в държавната администрация."

Калин Иванов: "Русе  е специално място за мен, роден съм тук. Завършил съм в чужбина. Една от мечтите ми е да се върнем аз и приятелите ми да живеем в Русе."

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари