"Продължаваме промяната" поискаха открито заседание за Северна Македония

1
Парламентарната комисия обсъжда днес предложенията, свързани с Република Северна Македония (РСМ)
Парламентарната комисия обсъжда днес предложенията, свързани с Република Северна Македония (РСМ)

В 15.00 часа започна заседанието на външната комисия към НС за Северна Македония

Продължаваме Промяната“ настояха заседанието на парламентарната Комисия по външна политика, на което ще бъде изслушана министърът на външните работи в оставка Теодора Генчовска, да бъде открито. Това съобщиха от пресцентъра на партията, предаде БТА.

„Имаме съображения, че новото мнозинство на ДПС и „Възраждане“ ще поиска заседанието да бъде закрито, с което да продължи играта на нерви със страховете на българските граждани. От „Продължаваме промяната“ ще настояваме заседанието да е открито, включително за медии, за да има пълна прозрачност по процеса и яснота за преговорната рамка и двустранния протокол“, се посочва в съобщението на „Продължаваме Промяната“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари