Приключва асфалтирането на булевард “Христо Ботев“

5
Очакванията са през следващата седмица да бъде пуснато и движението в района на Симовата мелница
Очакванията са през следващата седмица да бъде пуснато и движението в района на Симовата мелница Видео: Русе Медиа

Очакванията са през следващата седмица да бъде пуснато и движението в района на Симовата мелница

Асфалтирането на бул.“Христо Ботев“ в Русе трябва да приключи до края на днешния ден. Очакванията са през следващата седмица да бъде пуснато и движението в района на Симовата мелница, където по водния проект се изгражда задържателен резервоар.

За асфалтиране е останала лентата, която е към разделителната ивица. След полагането на последния слой асфалт ще се направи хоризонтална маркировка. Текат дейности по поставянето на мантинелите, както и довършителни работи на самото кръстовище в участъка на тротоара, информира Русе Медиа.

Срокът на временната организация на движение е до 30 януари, като трафикът ще бъде възстановен едва, когато се приеме обектът и бъде приключена работата на самото кръстовище. Въпреки това изпълнителите и общината са оптимисти, че това може да се случи и по-рано.

От ВиК - Русе напомнят, че информация за строителните дейности се подава всяка седмица на сайта на ВиК в страницата на проекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Казанската Афера
    Ами този резервоар защо е само в едната лента ,като при дъжд се наводняват и двете ленти?
  • 8
    8
    Дгд
    Последният слой е 2 до 3 см. Педерастията продължава
  • 0
    7
    Спейси
    Ама сега ли?!?!?!
  • 16
    6
    Бесен русенец
    Тикви прокажна, стига плямпа глупости, а си събери паплачта и завършвайте тия разкопки по бързо! 4 месеца един от основните булеварди е затворен. Освен това целия град е разкопан. Няма от къде пиле да прехвръкне. Тия нерви и средства които харчим кой ще ни ги възстанови? Ти ли маймуно проклета като вдигнеш цените на водата. Да фанеш жена си на калъп с комшията! Син да имаш зет да ти донесе, дъщеря ти целия град я зная, четен брой карамфили да ти донесат! Боклук
  • 14
    5
    Локум за балъци
    Страх ме е да видя как ще завършат ремонта специалистите унищожили единственият читав булевард в града.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари