Приключи събирането на доказателства за катастрофата на магистрала "Струма"

0
При инцидента, заради пожар в автобуса, загинаха над 40 души, сред които и малки деца
При инцидента, заради пожар в автобуса, загинаха над 40 души, сред които и малки деца Снимка: БТА

При инцидента, заради пожар в автобуса, загинаха над 40 души, сред които и малки деца

Приключи събирането на доказателства за тежкия пътен инцидент на автомагистрала "Струма" и разследването е към своя край. Към настоящия момент е събран огромен обем от доказателствен материал, необходим за изясняване на обективната истина, съобщи говорителят на главния прокурор Сийка Милева, цитирана от БТА.

Инцидентът стана в края на ноември, когато автобус с регистрация от Република Северна Македония катастрофира на скоростния път. При инцидента, заради пожар в автобуса, загинаха над 40 души, сред които и малки деца.

Туристите пътували от Турция в посока Северна Македония.

Това, което предстои и единствено остава е изпращането на молба за правна помощ до РСМ с цел уведомяване и запознаване на наследниците на пострадалите.

По силата на българското законодателство те имат право да предявят граждански иск в съдебното производство и да се запознаят с материалите по досъдебното производство, каза още Милева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари