Приемният ден на областния управител на Русе се мести в четвъртък

0
За среща с Анатоли Станев е необходимо предварително записване на час
За среща с Анатоли Станев е необходимо предварително записване на час Снимка: Областна администрация - Русе

Приемният ден на областния управител на Русе Анатоли Станев вече няма да бъде във вторник, а в четвъртък от 15.00 до 17.00 часа

Както и досега по време на него той ще се среща с граждани и ще отговаря на техните въпроси. Припомняме, че сред водещите за Станев приоритети е ефективната комуникацията с жителите на региона. Въведена е и практика в администрацията, при която незабавно се отговаря на всяко заявление или жалба, подадено от гражданите.

Сред най-честите проблеми, които русенци споделят с областния управител са битови проблеми, спорове със съседи, както и неудовлетвореност от обслужването в някои от административните структури на местно и държавно ниво.

За среща с областния управител е необходимо предварително записване на телефонен номер: +359 82 812 223. Записването може да стане на посочения телефон всеки работен ден от 09.00 до 17.30 часа.

Обмисля се и провеждането на изнесени приемни по общините. Все още обаче е рано да се каже от кога би започнала инициативата. Тя е в процес на обсъждане със съответните органи на местната власт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Мунчо
    Кой ходи на среща с този некадърник?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари