При слаб интерес протече концертът на площад „Свобода“

0

При слаб интерес протече концертът на площад „Свобода“ снощи.

Едва 50-на русенци се насладиха на благотворителен концерт, част от кампанията „Роди дете в България“ с участието на Теди Кацарова и Дичо и водещ Наско от БГ Радио. Наложи се певците на няколко пъти да приканват жителите на Русе да се приближат до сцената.

В концертната програма се включиха още THE BAND, DJANE MONIQUE с лазерно шоу, както и русенски състави от Общински детски център за култура и изкуство и Общински младежки дом, както и влогърът Боян Тодоров и неговият балет.

Националната информационна кампания се провежда от Фондация „Мечта за дете“ и Фондация „Супер БЕБЕ“. От сцената водещият Наско обяви, че през последните 11 години Община Русе е подкрепила близо 400 двойки в мечтата им да имат собствено дете чрез програма „Асистирана репродукция“.

Водещият многократно подчерта заслугата на кмета на Русе.

По време на самия концерт, Община Русе беше отличена със сертификат за Община, която подкрепя кампанията. Наградата от името на кмета г-н Пламен Стоилов получи Катя Петрова – директор на дирекция „Здравни и социални дейности“.

Всеки, който иска да помогне на семействата с репродуктивни проблеми да имат мечтаното детенце, може да изпрати смс на номер 17 777 с текст DMS DETE.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари