Президентът освободи Меглена Плугчиева от длъжността посланик на България в Черна гора

2
Румен Радев подписа указа за назначаването на Стефан Димитров на нейното място от 14 декември тази година
Румен Радев подписа указа за назначаването на Стефан Димитров на нейното място от 14 декември тази година Снимка: БТА / Архив

Румен Радев подписа указа за назначаването на Стефан Димитров на нейното място от 14 декември тази година

Президентът Румен Радев подписа указ за освобождаването на Меглена Иванова Плугчиева-Александрова от длъжността извънреден и пълномощен посланик на България в Черна гора. Това става известно от новия брой на "Държавен вестник", публикуван на 20 декември, съобщи БТА.

Радев възлага изпълнението на указа на служебния министър на външните работи Николай Милков.

Меглена Плугчиева беше кандидат за заместник министър-председател по климатичните политики и министър на околната среда и водите в неизпълнения проектокабинет на кандидата за министър-председател Николай Габровски.

На 1 септември т.г. Министерският съвет предложи да президента да освободи Плугчиева и да назначи Стефан Димитров за извънреден и пълномощен посланик на България в Черна гора. Румен Радев подписа указа за назначаването му на 14 декември тази година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари