Президентът е пред най-тежкото си изпитание!

0
Рискува поста си в името на истината
Рискува поста си в името на истината

Насадените кукувици във Висшият му съдебен съвет, препотвърдиха избора на Гешев, за Главен прокурор. Следва отново санкцията на Президента!

По Конституция е длъжен да подпише. Налице, обаче, е ситуация, която може да го превърне в историческа личност. Това ще се случи ако президента наруши конституционните си задължения, в името на далеч по висок идеал – справедливостта. Именно заради нея, Гешев не трябва да бъде главен прокурор, въпреки, че е протеже на един низ от бивши гл.прокурори, окупирали по особен ред този пост за политическо, икономическо и обществено влияние.

Установената държавна система у нас е от мафиотски тип. Това не е омраза към някой, изгубен в превода от рождението си, а конкретна симптоматка на напълно закономерни, мащабни и продължителни престъпни процеси. Имплантирането на организираната престъпност в държавната власт е съществената част от този процес.

Президентът е пред най-тежкото си изпитание! Рискува поста си в името на истината, но печели подкрепата на по-голямата част от гражданите или стъпва с крака върху собствената си генералска чест и достойнство, за да продължи още 7 години властта на мафиотските изчадия адови!?

Мислете, господин Президент! Този път още повече.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари