Президентът благодари на младежи от Русе

1

Благодарствено писмо от Президента получиха младежите от Младежки парламент към Общински Младежки дом за участието си в инициативата „Българската Коледа“.

Благодарствено писмо, изпратено от Президента на Република България г-н Румен Радев  и сертификат за дарение от администрацията на Президента получиха младежите от Младежки парламент при Общински Младежки дом Русе.

Младежки парламент участва с дарение в „Българската Коледа“ през месец декември, като сумата, която младежите изпратиха бе събрана чрез доброволческа акция от събиране на стара хартия. Инициативите на младежите се осъществиха благодарение на добрата екипна работа на младежите и младежките работници. Със средствата те взеха решение да  подпомогнат три благотворителни каузи, едната от които бе „Българската Коледа“, за което Президентът Румен Радев им благодари и казва следното:

„Благодря Ви за чистите сърца! Благодаря Ви за желанието да помагате! Благодаря Ви за мъдростта да дарявате в инициативата „Българската Коледа“! За нас, възрастните, това е безценен урок.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари