Превъртяхме нивото "правова държава"

2
Някой, който не е чужд разузнавач, подслушва президента на републиката, който пък е и натовски генерал, между другото
Някой, който не е чужд разузнавач, подслушва президента на републиката, който пък е и натовски генерал, между другото Снимка: БГНЕС / архив

Dunavmost публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мария Спирова живее в Оксфорд, редактор е в лондонско юридическо издателство и е от най-популярните коментатори на Брекзит. Член е на "Да! България".

Коментарът е от профила й във "Фейсбук" и е по повод разпространените от прокуратурата записи от специални разузнавателни средства (СРС) на разговори на президента Румен Радев и шефа на военновъздушните сили ген. Цанко Стойков.

"Прокуратурата разпространява записи от СРС-та до национални медии, в които с "висока вероятност" се чувал гласът на главнокомандващия, но все пак не била установена окончателно самоличността на говорещия.

Разпраща ги ей така, в хода на някакво досъдебно производство – имунитет ли? Бегай, бе – без да има обвинение, процес или нещо. Невинен до доказване на тинтири-минтири.

Главнокомандващият е това, нали. Не някакъв си хакер.

Някой, който не е чужд разузнавач, подслушва президента на републиката, който пък е и натовски генерал, между другото.

И като му дойде сгода на този ми ти някой, пуща записи в телевизионния ефир и отвързва прокурора да търчи без намордник.

Общо взето, превъртяхме нивото "правова държава". Време е да почнем да си пращаме Библии с отровни страници като в Средновековието."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари