Прегряла патрулка вдигна на крак огнеборците в Русе

0
Инцидентът стана на кръстовището срещу Пантеона
Инцидентът стана на кръстовището срещу Пантеона Снимка: Фейсбук

За изминалото денонощие 5 сигнала за произшествия са наложили намесата на дежурните екипи на дирекцията.

В 13:24 часа на 16 декември екип на Първа РСПБЗН в Русе е изпратен за съдействие на екип на полицията, заради възникнала техническа неизправност в служебен автомобил (полицейска патрулка), паркиран в района на кръстовището между ул. П.Д.Петков и бул. Цар Освободител. При пристигане на място е установено, че няма опасност от възникване на по-сериозен инцидент или пожар.

За времето от 18:10 до 18:35 часа служители от Втора РСПБЗН са ликвидирали пожар, възникнал в отпадъци в метален контейнер, намиращ се на ул. Чипровци в Русе. При инцидента не са нанесени щети.

От 19:04 до 22:10 часа екип на РСПБЗН-Бяла е пратен за отстраняване на теч на газ от ж.п. цистерна към влакова композиция на гарата в гр.Борово. /по-подробна информация за инцидента можете да прочетете ТУК/.

Между 19:38 и 20:20 часа служители от Първа РСПБЗН в Русе също са посетили сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер. В този случай на адрес на бул. Цар Освободител в Русе, в района на №136. Запалването е потушено на площ от около 1 кв.м без щети.

Последното излизане на дежурните екипи тази нощ е било в 02:42 часа, заради сигнал за запалване в автомобил. Произшествието е възникнало в паркиран на ул. Г.С.Раковски „Митцубиши“. Пожарът е загасен на площ от около 2 кв.м. Автомобилът е унищожен. Причините за възникване на запалването се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари