Представят сайта, на който ще следим цените на храните

2
На фокус ще бъдат цените на 50 продукта
На фокус ще бъдат цените на 50 продукта

На фокус ще бъдат цените на 50 продукта

Министрите на икономиката и на земеделието ще представят сайта със сравнителните цени на храните в различните европейски държави.

Електронната платформа ще показва - как се формират цените на основните стоки и ще позволява на потребители да ги сравняват с тези в останалите страни-членки на ЕС. На фокус ще бъдат цените на 50 продукта, предава БНТ.

След последното заседание на правителството в сряда стана ясно, че и търговските вериги са склонни да публикуват своите цени на информационната платформа. Става въпрос за най-ниските цени, а не на тези, които са на промоция. Ако се установи несъответствие между подадената информация от търговеца и цената на съответната стока на щанда в магазина, се предвиждат и санкции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1
    Саита или сайта неграмотник!?!??? Първо се научи да пишеш, а после гледай САЙТОВЕ!
  • 3
    1
    Пенчо
    Кои е саита
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари