Предсказанията на Дънов за дните, в които живеем днес

3
Но това е само началото на една промяна, която може да отключи нещо невиждано и за нея предупреждава Учителят – Петър Дънов
Но това е само началото на една промяна, която може да отключи нещо невиждано и за нея предупреждава Учителят – Петър Дънов

Климатичните аномалии на Балканите, Европа и Америка не спират и все по-често гледаме на тях като нещо нормално.

Топенето на ледовете в Антарктика води до промяна не само в климата, но влияе и на животинското царство.

Ураганни ветрове, неочаквани бури и топли зими. Това не е фантастичен разказ, а реалност. И тя заплашва да се превърне във всекидневие за нас. Но това е само началото на една промяна, която може да отключи нещо невиждано и за нея предупреждава Учителят – Петър Дънов, пише novotopoznanie.com

Фактите са неприемливи за учени и климатолози на фона на нарастващите съобщения в медиите за метереологични изненади в различни райони на Европа и света.

В курортния турския черноморски окръг Ризе заваля сняг, съобщи турската телевизия CNN – Turk на 2 юли, миналата година. Термометрите регистрираха рязък спад на градусите, а от снимките, качени в социалните мрежи става ясно, че снегът си е направо сериозен.

В София, в продължение на два месеца термометърът буквално си правеше шеги с нас, а метеоролозите отчитат температури от 9 до 15 градуса за цялата седмица.

Предсказанието на Учителя

В текстове на Петър Дънов хората откриват десетки знамения, които стават очевидни са нас. Учителят например, предупреждава: След 2018 г. ще настъпи голяма криза, глад, водата няма да достига. Ще има дни, в които хората няма да сложат и залък хляб в устата си.“

Това са думи взети от различни лекции на Учителя. Както е известно той не е писал, а негови ученици са стенографирали лекциите. Съществуват спекулации, че са манипулирани. Но това не е категорично доказано.

Учителят предрекъл, че гражданските войни ще отключат големите земетресения и наводнения. Цели континенти ще потъват, а на тяхно място ще се появи нова земя.

Два месеца преди смъртта си Петър Дънов дал последни напътствия към своите следовници, а информация отново била спусната от невидимия свят.

„Ще дойдат гражданските войни. Ще се яви голяма омраза между двете класи – крайните елементи. Ще станат големи кръвопролития. Но който народ е по-близо до Бога, лесно ще мине“, дал надежда за смутните времена Пророкът.

Дънов казвал, че тогава Силите небесни, самата Природа ще се възмути. И ще дойдат големите земетресения. Те според тълкувателите на Учителя се отнасят за времето след 2020 година.

„Където е суша, ще стане вода, а където е било вода, ще стане суша. Които се спасят след тези страдания, ще влязат в Царството Божие, където е безкрайна красота“, разказва в една от беседите си през есента на 1943 година.

Едно от пророчествата, което се сбъдва пред очите ни разказва, че Велико преселение на народите ще омеша славянската кръв.

В резултат на всичко това старата Европа ще бъде разтърсена из основи. 

„Европейските народи ще оголеят и оскотеят – ще изгубят силата си. Тогава ще настане невиждан глад – кокошки, пуйки, агнета, прасета почти ще изчезнат.“

Но не само това и хлябът ще намалее – едва дневно ще има по 200-300 грама на човек, пророкува Дънов в далечното лято на 1917 година. 

Климатичните промени Учителят провидял още през 30-те години на миналия век. Тогава той предрича, че в близко бъдеще половин Европа ще бъде залята от наводнения.

Ще настъпят и големи изменения в сезоните. Там където има вода, ще стане суша, а където е било суша ще настанат невиждани дъждове и заблатяване. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари