Предлагат на търг маратонки на Майкъл Джордан

1
Вижте още какви предмети от други спортни икони ще бъдат показани
Вижте още какви предмети от други спортни икони ще бъдат показани Видео: Ройтерс

Вижте още какви предмети от други спортни икони ще бъдат показани

Маратонки, носени и подписани от легендарния баскетболист Майкъл Джордан, заемат видно място на търг в Ню Йорк.

Най-голямата и желана находка от разпродажбата са маратонките Air Jordan 1, носени от играча, които са оценени между 200 000 и 300 000 долара, информира Нова телевизия.

Онлайн търгът, наречен „Великите“, също включва колекционерски предмети от други спортни икони, дизайнери и марки за улично облекло.

Чифт обувки, носени и подписани от шампионката по тенис Серена Уилямс, изработени от дизайнера Върджил Абло, имат приблизителна продажна цена от 20 000 долара. Друг чифт идва с тенис топка, подписана от Уилямс, и се очаква да достигне до 10 000 долара.

Блестящите кънки за лед, носени от вратаря на Националната хокейна лига Хенрик Лундквист, който е играл за Ню Йорк Рейнджърс, се оценяват на цена от 50 000 до 70 000 долара.

Кейтлин Донован, ръководител на новия отдел в Christie’s, каза, че търсенето е изключително силно в целия свят.

Имаме невероятни колекционери на различни възрасти от Азия, Близкия изток, цяла Европа и САЩ. За мен една от най-вълнуващите части е да видя, че регистрираните за търга са на възраст от 17 до 75 години“, заяви Кейтлин.

Офертите бяха отворени на 29 ноември, а продажбата ще приключи на 6 декември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари