ПП и ДБ подписаха споразумението за общо явяване на изборите

1
Във вторник коалицията ще внесе в ЦИК документите за регистрация за изборите
Във вторник коалицията ще внесе в ЦИК документите за регистрация за изборите Снимка: Facebook

Във вторник коалицията ще внесе в ЦИК документите за регистрация за изборите

Лидерите на партиите в коалицията "Продължаваме промянатаДемократична България" подписаха официално споразумението за съвместното явяване на парламентарните избори на 2 април, съобщиха от пресцентъра на ПП.

Подписи под споразумението сложиха Кирил Петков и Асен Василев за "Продължаваме промяната", Христо Иванов за "Да, България", Атанас Атанасов за „Демократи за силна България", Владислав Панев и Добромира Костова за "Зелено движение".

Коалиционните партньори се съгласяват да обединят сили в постигането на една обща цел: развитие на България като справедлива държава с конкурентна иновативна икономика, висок стандарт на живот и намаляващо неравенство, се посочва в съобщението.

"Поемаме ясен ангажимент заедно да продължим демократичната промяна и да работим за изграждане на истинско модерно управление. Наша обща отговорност е да осигурим ясна посока за развитие и да направим следващите конкретни стъпки за реформиране на институциите, за да върнем доверието на гражданите и да модернизираме страната", се казва в декларация, която оформя принципите и целите на коалицията.

Във вторник в 11:00 часа коалиция "Продължаваме промянатаДемократична България" ще внесе в ЦИК документите за регистрация за изборите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Дарина
    ДБ отдавна загубиха доверието на избирателите. Покрай тях и ПП ще понесат негативи.
  • 1
    2
    Rene
    След дъжд качулка малко
  • 1
    1
    Йоли
    Не бих гласувал за тази измислена коалиция.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари