Пожарникари "отлепиха" входна врата в блок "Малък Богдан"

0
Вратата била фиксирана с монтажна пяна така, че да не може да се отвори
Вратата била фиксирана с монтажна пяна така, че да не може да се отвори Снимка: Dunavmost

Екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за произшествия за изминалото денонощие.

Тази сутрин в 05:32 часа екип от Втора РСПБЗН – Русе е пратен за съдействие на граждани, при отварянето вратата на вход в блокМалък Богдан“ в гр. Русе. На място е установено, че входната врата е била фиксирана с монтажна пяна, така че да не може да се отвори. Оказано е необходимото съдействие от екипа.

В 10:47 часа екип на Втора РСПБЗН – Русе е реагирал на сигнала за пострадали работници в трюма на плавателен съд-катамаран,  акостирал на Пристанище Русе-Изток. 

За времето от 18:45 до 20:10 часа на 7.08.2019 два екипа от РСПБЗН – Ветово и Първа РСПБЗН – Русе са изпратени на сигнал за горяща къща в гр. Глоджево. При пристигане на адреса огнеборците са установили да гори покривната конструкция на къщата. Пожарът е потушен. Предполага се, че най-вероятно е възникнало късо съединение, станало от захранващия проводник от уличния стълб към къщата. Пострадали хора няма. Унищожена е 90 кв.м. от покривната конструкция.

Тази нощ, за времето от 02:21 до 05:35 часа, служители от РСПБЗН – Бяла са гасили пожар в къща в село Полско Косово. Пожарът е унищожил около 60 кв. м покривна конструкция и домашно имущество. Пострадали хора няма. Предстои оглед в светлата част на денонощието и изясняване на причините за инцидента.

За времето от 04:10 до 05:30 часа, екип от Първа РСПБЗН – Русе е изпратен за гасене на запален пластмасов контейнер за смет в кв. Средна кула на ул. "Ардино" 13.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари