Пожар в заведение в Сливо поле вдигна огнеборците на крак

1
До отиване на екипа на място стопаните на заведението са успели с пожарогасител да извършат първоначални действия. Имало е само тлеене. От огнеборците е използвана термокамера и уредба за бързо действие
До отиване на екипа на място стопаните на заведението са успели с пожарогасител да извършат първоначални действия. Имало е само тлеене. От огнеборците е използвана термокамера и уредба за бързо действие Снимка: БГНЕС / Архив

За изминалите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на 8 сигнала в Русе и региона

В събота, за времето от 12:26 до 13:00 часа, служители от РСПБЗН – Сливо поле с един автомобил са изпратени на сигнал за възникнало късо съединение в заведение на адрес в гр. Сливо поле. До отиване на екипа на място стопаните на заведението са успели с пожарогасител да извършат първоначални действия. Имало е само тлеене. От огнеборците е използвана термокамера и уредба за бързо действие за ликвидиране на произшествието.

По-късно в следобедните часове, между 14:16 и 14:40 часа екип спасители от ССОД към РДПБЗН - Русе е реагирал на сигнал за ПТП на бул. България, до бензиностанция „Петрол“ в посока изхода за София. Човекът е бил изваден, а автомобилът обезопасен.

От 14:42 до 18:10 часа в съботния ден, служители от РСПБЗН – Ветово с един автомобил са се отзовали на сигнал за запалена суха трева на адрес в с. Тетово, по черния път за с. Юделник. На място пожарникарите са установили, че са горели царевично и житно стърнище.

Между 19:37 и 20:00 часа служители от Първа РСПБЗН – Русе с един автомобил са изпратени на сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер в русенския кв. "Дружба 1", на ул. "Цанко Церковски". Запалването е изгасено без щети.

В неделя, между 14:39 и 15:30 ч., екип от ССОД – Русе е посетил адрес в Русе – апартамент в кв. "Дружба" 1, където е трябвало да съберат разпилян живак от счупен термометър, а по-късно през деня екипи на сектора са пращани за оказване на техническа помощ на ГКПП – Дунав мост.

Вечерта, за времето от 21:55 до 22:15 ч., екип от Втора РСПБЗН е реагирал на сигнал за ПТП, възникнало на бул. "България" в Русе, където е установен катастрофирал автомобил с чужда регистрация, излязъл извън платното в скат. Екипът помогнал да се пренесе пострадал пътник до линейката и да се обезопаси автомобила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари