Пожар в работилница за поддръжка на спортна зала "Дунав"

0
6 сигнала за инциденти и произшествия са наложили намесата на дежурните екипи през изминалото денонощие
6 сигнала за инциденти и произшествия са наложили намесата на дежурните екипи през изминалото денонощие Снимка: Архив

6 сигнала за инциденти и произшествия са наложили намесата на дежурните екипи през изминалото денонощие

В 12:19 часа екип от ССОД - Русе е бил пратен на адрес на улица "Баба Тонка" в Русе по сигнал за разпилян живак от счупен термометър. Веществото е било събрано и депонирано от служителите.

Между 14:23 и 19:30 часа два екипа на Втора РСПБЗН - Русе са участвали в гасенето на пожар, възникнал в работилница за поддръжка на спортна зала на улица "Околчица" в Русе. Произшествието е ликвидирано на площ около един кв.м, като пожарът е нанесъл щети на имущество и са опушени стени около 100 кв.м. Най-вероятно пожарът е предизвикан при огневи дейности.

За времето от 15:47 до 16:05 часа служители на РСПБЗН - Бяла са оказали съдействие след ПТП между лек и товарен автомобил в гр. Бяла на ул. Васил Левски, като са обезопасили МПС и местопроизшествието.

От 16:54 до 17:30 часа екип на ССОД - Русе е реагирал също на сигнал за съдействие след ПТП, този път между три леки автомобила в района на разклон за гробищен парк “Басарбово“. Обезопасени са били превозните средства. Вечерта е имало още един сигнал за разпилян живак от счупен термометър. На този сигнал са изпратени спасителите от ССОД - Русе, които са посетили адрес на ул. Войводова в Русе.

Тази сутрин за времето от 06:15 до 06:55 часа екип на ССОД - Русе се е отзовал на инцидент с автобус без пътници, самокатастрофирал на главния път I-5 (в района на паметника на Дянко Стефанов).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари