Пожар избухна в Средношколското общежитие в Русе

2
Един от възпитателите е изпаднал в шок
Един от възпитателите е изпаднал в шок Видео: Русе Медиа

Евакуирани са учениците, които са били в сградата

Пожар избухна в Средношколското общежитие в Русе. Сигналът е бил подаден малко след 16:00 часа. Веднага са евакуирани учениците, които са били в сградата. Изпратени са изпратени два екипа на пожарната, както и полицейски патрули, които да отцепят района. Заедно с тях на място бяха началникът на Регионалното управление на образованието Росица Георгиева и директорът на общинска дирекция „Обществен ред и сигурност“ Георги Игнатов. За щастие няма пострадали хора, информира Русе Медиа.

По първоначална информация огънят е тръгнал от стая на третия етаж, където са живеели две момчета на 14-годишна възраст. Те са ученици в Спортното училище и тренират борба при треньора Сава Семков. Когато е възникнал пожарът, те не са били в стаята, а на тренировка. Според пожарникарите при извършения оглед огънят е тръгнал от едното легло. Момчетата са обяснили, че там е имало включени батерия и зарядно за телефон. Вероятно едно от устройствата е предизвикало пожара, който е обхванал леглото и цялата стая. Изгорял им е багажът, помещението не става за обитаване.

В общежитието са настанени ученици, които учат в различни училища и са от други населени места. Евакуирани са били около 20 души.

Междувременно се е наложило да бъде извикан екип на Спешна помощ, тъй като един от възпитателите, намиращ се в общежитието в момента на инцидента, е изпаднал в шок. Той е откаран за преглед в болница.

Огънят е потушен за около час от пожарникарите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    10
    The Justice
    Овцата изгони дългогодишния юрист на РУО и с държавни пари плаща всеки месец на адвокат П.Иванова да я съветва за мръсните си схеми. В никое РУО в страната го няма това нещо - да съкратиш бройката на юриста и да си назначиш собствен адвокат на когото да плащаш всеки месец с държавни пари. А се говори , че си делели хонорара. :)))))) Ревизия от министерството и прокуратурата трябва! За финансови злоупотреби в РУО Русе.
  • 9
    9
    до 8
    Кадрите не избягаха, а бяха принудени да напуснат от дебелата крава Георгиева. Вместо тях бяха инсталирани дъщеря на училищен директор от ГЕРБ (ГРОБ), както и роднина на адв.Павлина Иванова, която на практика изпълнява длъжността на изгонения дългогодишен юрист на РУО и дава ЙОРИДИЧСКИ съвети на тъпата Росица как да се саморазправя с неудобни служители и директори. КАмАнистическая мафия, с привкус на МВРО и ГЕРБ!
  • 8
    8
    В.П.
    Защо не погледнете състоянието на РУО -Русе ? Та това е вече разпадната структура ! Я попитайте колко кадри избягаха от ''инспектората''? А какво е качеството на назначаваните ''експерти''? Ще се ужасите , първо от видът им ,а после от възможностите им ! Пълна порнография ! Ивайло ,домакинът и .....на началника ги избира ,а ВМРО , ги назначава ! Пък ние чакаме РЕЗУЛТАТИ от учебния процес ! Блажени са ВЯРВАЩИТЕ....... !
  • 7
    7
    Нищожество!!!!
    Христина Петкова е корумпираната специалистка по руски език! Не допуска опитни специалисти до " бащинията си"- клетото Средношколско общежитие,удобен пристан за кражби ..
  • 18
    6
    Ученик
    Домакин в общежитието е бивш военен, работил във военното окръжие, който върти всякакви далавери и краде от децата, Кауфланд и общежитието. Него разследвайте
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари