Посрещнаха Стойка Кръстева и Ивет Горанова в Плевен (ВИДЕО)

1
По шампионски посрещат тази вечер олимпийските ни медалистки Ивет Григорова и Стойка Кръстева в Плевен
По шампионски посрещат тази вечер олимпийските ни медалистки Ивет Григорова и Стойка Кръстева в Плевен Видео: БНТ

По шампионски посрещат тази вечер олимпийските ни медалистки Ивет Григорова и Стойка Кръстева в Плевен

Предстои и златните ни момичета да бъдат удостоени с най-високото звание на града "Почетен гражданин на Плевен", предаде БНТ

Еуфорията от постиженията на нашите спортисти на Олимпиадата в Токио изобщо не е отминала. Златните Ивет и Стойка бяха посрещнати в Плевен на площад "Възраждане" с народни песни и ритми в изпълнение на Северняшкия оркестър. Да се докоснат до борбения им дух и талант дойдоха стотици плевенчани и гости на града.

Първи ги поздравиха най-младите спортисти на Плевен. Припомняме, че Ивет Горанова три пъти е била спортист №1 на този град. С пристигането си тук златните Ивет и Стойка не успяха да сдържат сълзите си от топлото посрещане и с гордост показваха своите медали - медали, извоювани с много упорит труд и лишения.

"Един олимпийски шампион мечтае да постигне всеки един връх в спорта и аз все още нямам европейска и световна титла. Това ще ми е новата цел, тези два върха да постигна и все още не съм мислила коя ще е другата ми още по-голяма цел от златния ми олимпийски медал", сподели Ивет Горанова.

"Радвам се, щастлива съм, че хората откликват на този труд и се гордеят, предполагам, щом са тук, че са българи", каза и Стойка Кръстева.

В чест на олимпийските ни шампионки пищна заря озари небето над Плевен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари