Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Поредната тапа на Дунав мост!

4
Положението стана нетърпимо, не знаем, дали и кога ще идем на работа, а довечера - как ли и кога ще се приберем
Положението стана нетърпимо, не знаем, дали и кога ще идем на работа, а довечера - как ли и кога ще се приберем

Положението стана нетърпимо, особено за нас, пътуващите всекидневно, на които ни се налага да преодоляваме двуразово за ден пътя от Дунав мост до КТМ-то!

Тази сутрин - пак, над 30 минути висим в тапата и не знаем, дали и кога ще идем на работа, а довечера - как ли и кога ще се приберем.

Срамота е за всички местни и държавни управленци в последните 10-15 години, защото тоя проблем е от тогава, а сега просто се утежни до степен на непоносимост!

Автор: Валентин Петков
(Автор: Валентин Петков - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    11
    Йордан
    Не е проблема от българска страна проблема е, че румънците имат след гишетата за оформяне на документи, които са 5 само два кантара през които камионите задължително трябва да минат. От това се получава тапата.
  • 8
    10
    Ебати
    Ебати .В Русе 80%бачкат за 800лв и толкова им предлагат.От 30години дават най ниските заплати в цялата държава.На ниво заплащане сме като във Видин и Тутракан.И най големия ви проблем са тапите на Дунав мост.Вие развивате ли се нормално?
  • 9
    9
    Тапа изотзад Зе
    Следващата "тапа" трябва да е пред Общината! Пенчо да си ходи, не ни върши работа с постовете си във Фейсбук. То да си кмет не е като да се прегръщаш само с павликенския ст.н.с и.т.н.-кореспондент и нам къв си ректор на русенския семеен ПУЦ и да се снимаш с успели спортисти. За справка - кмета на Перник, кмета на Кюстендил - не си поплюват ни най-малко и си решават проблемите. А тук само статистики и някакви смешни отчети ката седмица.
  • 7
    8
    Марсианец
    Искаме Ви кмета за управенец на , МАРССССС, но без кметицата.
  • 14
    7
    Гражданин
    До пишещият под №2.Сега ще ти открия една работа и дано я запазиш в мозъка си/ако естествено имаш такъв/В България всеки до 9-то коляно е от село.Тебе конкретно,който те нарече селянин ще ти окаже чест,колкото висока,толкова и незаслужена.А сега относно любимия израз "какво да направи".Не "какво да направи",а защо не започнал да прави нещо в началото на мандата си.Аз си плащам данъците,както и хилядите потърпевши и не ни е работа да ходим по АПИ и другаде.И последно един съвет - понеже имаш някакъв дефицит е добре да отваряш устата само като се храниш или при стоматолога
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари