Попътен вятър, генерал Радев!

3
На добър час, господин Президент!
На добър час, господин Президент!

Попътен вятър, генерал Радев!
На добър час, господин Президент!

Дошло е време да впрегнем сили и всички ние, българските граждани, да се погрижим да възстановим достойнството на българските институции и да удовлетворим с бързи резултати очакванията на българското общество. То твърде дълго прояви смирение и търпение. Ред е народът ни да бъде щедро възнаграден заради своята последователност във вярата си да сее житото на добродетелите, за да жъне плодовете на своя труд! Едни са БОГати на духовни ценности, морал, любов страдалческа към Родината, други са лакоми на материални блага, където интересът на егото винаги е личен!

От днес България има неофициално Президентска република, където на президента ще е подчинен министерския съвет, а законодателната власт е разпусната, до нейното актуализиране, според настъпващите безалтернативни промени, за които настоява българският Суверен и чиито вибрации вече се усещат не само у нас, но и на световно ниво!

Не, не е популизъм, народът да си иска правдата в държавата, иска си справедливостта в мир, защита на националния интерес, очаква налагането на нормата и морала. Не, не е национализъм, а патриотизъм да имаме гордо, образовано лице на държавата ни пред света, което да отстоява своята идентичност, своите интереси и своята особеност на характера и индивидуалността. Ние не искаме да бъдем други! Ние искаме да бъдем БЪЛГАРИ! Силни и достойни последователи на предците ни, завещали ни хилядолетна история, утвърдили изконни ценности и традиции, нещо което малцина държави могат да изложат в защита на своето самочувствие. България е най-древната ЦИВИЛИЗАЦИЯ! Разберете, че не ние имаме да учим от другите, а на тях ние ще предадем познание за духовност и правда, така както сме запалили факела на светлината на Запада и така като дадохме най-милото ни - буквите и вярата, за да глаголят децата ни на Изтока.

Няма популизъм... има патриотизъм. Този полъх вече се усеща и от Изток и от Запад, а на нас ни е отредена възлова роля - да бъдем БАЛАНСЬОР. Преломните събития не тръгват днес у нас, за което се пробуждат току-що "родните" ни политици. Светът започна да се променя отдавна, около 2012 година. А вътрешни духовни сили в България работеха упорито, ненатрапчиво и целенасочено за тази трансформация и затова в този час тя настъпва като мощна вълна, разкъсала стара язовирна стена.

Новостите са толкова далеч от традиционното разбиране за политика, че току-що събудените политици и техните бизнес партньори в България са разочаровани да разберат, че са далечни обиколки след събитията и отказват да си признаят, че да поддържаш еволюцията на човечеството с повдигнати вибрации, е нужна неприлагана, невиждана формула, която дори няма публично име, защото е израз на повдигнатото мислене на новото поколение и новото СЪЗНАНИЕ. Нужна е ИНОВАЦИЯ В ПОЛИТИКАТА. Имахте повече от 5 години да разберете този факт, господа политици!

Нищо вече няма да бъде същото! На България и е необходима чиста глътка въздух и нов бял лист хартия, на който ще пише: ВЪЗРАЖДАМЕ БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА Я НАПРАВИМ ЦЕНТЪР НА НОВ, СВЕТОВЕН ДУХОВЕН ПРОГРЕС. Тази България, за която е мечтаел цар СИМЕОН ВЕЛИКИ.

А, КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА ЗАНАПРЕД С БЪЛГАРИЯ?! Не един или двама мъдреци и духовни учители са предсказали! За България 2017 година ще е летящият старт да се реализира това, което вече се е случило във времето, то е станало. Сега ние влизаме в това време, за да видим успешното реализиране на историческата роля на България!

Успех на всички българи!

Автор: Цвета Кирилова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари