Помощите за отопление от триста лева ще се изплащат от 12 декември

1
Правоимащите лица не подават заявления
Правоимащите лица не подават заявления Снимка: Dunavmost

Правоимащите лица не подават заявления

Между 12 и 23 ти декември ще се плаща гласуваната от служебното правителство допълнителна еднократна помощ за отопление от 300 лева на около 50 хиляди домакинства, предава БНР.

Целевите групи са идентифицирани и не подават заявления, а средствата ще се получат по начина, по който лицата получават останалите си социални плащания.

Новата подкрепа няма да се предоставя на хората, които вече са получили целева помощ за отопление от 623 лева или еднократна финансова подкрепа за отопление за компенсиране на увеличените цени на енергоизточниците от 400 лева, както и на лица и семейства, получили през тази година еднократна помощ за задоволяване на инцидентно възникнала потребност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    СкъсанЛявЧервенШушон
    И аз искам 300лева за отопление и купя с тях два пуяка за Коледа и Нова година и ги стопля на 190 градуса във фурната!
  • 4
    1
    САМО ДА КАЖА
    БЯХА 400 ЛВ. СТАНАХА 300 ЛВ. ЩЯХА ДА ПОЛУЧАТ ПОЛУЧИЛИ И СЪС 92% НАГОРЕ ИНВАЛИДИЗАЦИЯ ,НИЩО ЧЕ СА ПОЛУЧИЛИ ЕДНОКРАТНО. ДЕЦА С ТЕЛК И ТЕХНИ САМОТНИ РОДИТЕЛИ,СЛЕД РАЗВОДИ ИЛИ ОСТАНАЛИ БЕЗ ЕДИН ТАКЪВ. ОТ МЕСТНИТЕ СОЦИАЛНИ ПО ПРЕЦЕНКА,ОПАЗИЛ НИ ГОСПОД ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛНИ СЛУЖБИ И АНГЕНЦИИ ЧРЕЗ ПРОГРАМИТЕ НА КОИТО СЕ ЗАХРАНВАТ РАЗНИ ЦЕНТРОВЕ,ФИРМИЧКИ И НЕ ЗНАМ СИ КАКВО ЧЕ НАКРАЯ ЕДНО НИЩО. ПОСЛЕДНО КАКВО Е ЩО Е И ЗА КОГО НА КОЙ Е? КАКВО РЕШИХТЕ В ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА РАБОТА"СТИЛ". КОЙ ПАК ЩЕ ДИСКРИМИНИРАТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В ТАЗИ КАЛПАЗАНСКА ДЪРЖАВА НА КОМИСИОНЕРИ И ПОСРЕДНИЦИ МЕЖДУФИРМЕНИ И МЕЖДУПАРТИИНИ? АБСОЛЮТНИ МЪЗГИ СТЕ ЧОРБАДЖИИСКИ МИРИЗЛИВИ.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари