Полицията в Шумен арестува мъж след зловеща находка в дома му

0
Шуменец на 50 г. живял около седмица с мъртвата си майка
Шуменец на 50 г. живял около седмица с мъртвата си майка

Шуменец на 50 г. живял около седмица с мъртвата си майка, докато съседите не се усъмнили в неприятната миризма

Шуменец на 50 г. живял около седмица с мъртвата си майка, докато съседите не се усъмнили в неприятната миризма, която се разнасяла в блока. В неделя домоуправителят извикал полиция и така драмата със 78-годишната жена била разплетена, разказаха съкварталци на семейството от кв."Боян Българанов", предаде Труд

Първоначално пристигналите униформени решили да не разбиват жилището и да се свържат със сина. На телефонното обаждане той се отзовал с несвързана реч и побързал да прекрати разговора.

След като влезли в жилището, го заварили вътре, което било абсолютна изненада. Тялото на майка му пък било на балкона на жилището, на 6-я етаж, под завивки.

Синът бил във видимо нетрезво състояние и понеже не могъл да даде смислено обяснение на ситуацията, бил арестуван за срок до 24 часа. В понеделник аутопсия не е открила следи от насилие по разлагащия се труп.

Съседи предполагат, че най-вероятно мъжът, който често пиел, е целял да получи пенсията на възрастната жена и затова не я е погребал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Гошо куче лошо
    Б.хти изрода. И пред нас има такива пустиняци.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари