Полицията разследва смъртта на мъж в Царево, открит на плажа

0
Възможно е да е загинал от удар на извънбордов двигател на лодка
Възможно е да е загинал от удар на извънбордов двигател на лодка

Възможно е да е загинал от удар на извънбордов двигател на лодка

Полицията разследва смъртта на 74-годишен мъж от Царево, открит мъртъв на централния плаж в града с рани по главата и тялото. Информацията предава Дарик-Бургас, позовавайки се на източници, добре запознати със случая. Възможно е, сочат данни от първоначалния оглед, нараняванията да са причинени от удар на извънбордов двигател на лодка или друг плавателен съд. А местните допускат, че след инцидента собственикът е избягал и се е укрил.

Жители на Царево разказват, че за последно видели жертвата към 20.00 часа вечерта на 1 август. Тогава, както всяка вечер, възрастния човек, влязъл да плува в морето.

Сутринта спасителите на плажа го намерили мъртъв във водата. На мястото пристигнала следствена оперативна група, която е извършила оглед. Причините за смъртта се изясняват, потвърждават от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Днес пред репортер на Дарик кметът на Царево Георги Лапчев съобщава, че е получил информация за случая, но по думите му, подробности за инцидента не следва да се огласяват, докато не приключи полицейското разследване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари