Полицаи търсят Стоян Зайков около сметището

0
Преди години се криел от полицията в бидон
Преди години се криел от полицията в бидон

Сметището на Костенец е мястото, на което се предполага, че се крие Стоян Зайков. МВР го издирва 3 дни за убийството на бившата му приятелка Милена Шишкова.

Фризьорката и погребална агентка бе открита мъртва на метри от дома си в Костенец в петък сутринта с 2 куршума в главата. Преди това била пребита. Зайчев е основният заподозрян, пише 24 часа.

Над 10 сигнала са получили от полицията, че мъжът е бил забелязан. Повечето насочват към изоставени сгради и сметището на града. Бунището е сред приоритетните версии. Смята се, че мъжът се крие в гората около него, а по тъмно се храни от отпадъците.

За издирването на 43-годишния рецидивист МВР вдигна дрон и хеликоптер, но засега използването им не дава резултат. Жандармерия пази къщата на мъжа в края на Костенец, както и тези на Милена и сестра ѝ Славянка в Момин проход.

“Странно ми е, че я е убил, беше много любезен човек. Никога не е казвал дума срещу Милена. Няма и мотив да я убива, защото детето си живееше при него”, казва комшия на издирвания мъж. Той разказа и любопитна история за предишно издирване на Стоян. Тогава полицията го търсела заради кражба.

“Намериха го да се крие в едно мазе. За всеки случай беше влязъл в бидон”, каза комшията.

Стоян и Милена имали връзка от над 15 години, имат и дете. В последните години обаче ту се събирали, ту се разделяли. Последната разлъка в отношенията им настъпила преди 2 месеца. 14-годишният Стивън отишъл да живее с баща си. Именно той в петък сутринта отишъл да търси майка си и открил кървави следи в коридора на дома ѝ. Детето е и последният човек, видяло Стоян преди убийството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари