Полицаи спипаха дрогиран шофьор в Бяла

0
Младият мъж си признал, че има наркотици в дома си
Младият мъж си признал, че има наркотици в дома си

Служители на РУ – Бяла разследват мъж за шофиране с положителна проба за наркотици и за притежание

На 8 юни около 15:40 часа, в град Бяла на улица "Колю Фичето", служители на РУ - Бяла са спрели за проверка лек автомобил "Мерцедес" с русенска регистрация с водач на 30 години от Бяла. Мъжът е бил изпробван с технически средства, при което му е констатиран положителен резултат за наличие на амфетамин, метаамфетамин и канабис. Установеното от служителите е документирано, като срещу водача е започнато бързо производство по описа на РУ - Бяла.

В хода на работата по случая мъжът си е признал пред полицаите, че притежава наркотични вещества и е последвало посещение на адреса му. Там са открити пликове със зелена суха тревна маса, както и такива, съдържащи твърдо бяло вещество. Започнато е и разследване за притежание на наркотици, в хода на образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари