Полицаи и пожарникари забавляваха децата в центъра на Русе

0
Концерт и много игри също радваха малчуганите
Концерт и много игри също радваха малчуганите Видео: Русе Медиа

Центърът на Русе се изпълни с усмихнати деца, дошли да се забавляват на празника си 1 юни

От сутринта до Съдебната палата се бяха подредили най-атрактивните за малчуганите превозни средства – полицейски автомобил, полицейски мотор и пожарна, а Общината беше докарала своите машини за чистене с многото четки. Детските градини пък се подредиха край хотел „Дунав“, където децата демонстрираха различни изкуства, информира Русе Медиа.

По традиция се изви опашка от желаещи деца, желаещи да се качат в патрулка или на полицейски мотор. Някои даже слагаха светлоотразителни жилетки и фуражки, вземаха стоп-палката и си представяха, че са истински полицаи. Децата се качваха в пожарните и пускаха сирените, правиха си снимки и много се забавляваха.

В съседство на сцената край Съдебната палата имаше и концерт на състави и изпълнители от Общински детски център за култура и изкуство, а при ателиетата на детските градини също се струпаха много хора. Там децата представяха фолклор, учителите рисуваха лицата им, имаше игри и много развлечения. Кметът Пенчо Милков, зам.-кметът Енчо Енчев и началникът на отдел „Образование“ Таня Тодорова също обиколиха събитията, за да се срещнат с децата и да ги поздравят за празника.

Другото място за забавления за 1 юни преди обед бе площадът пред Историческия музей, а вечерта следват още събития за малчуганите в Кукления театър и парка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари