Полина Спасова: На всички жълтурчета мога да кажа, че с Благой не сме разделени!

0
Съпругата на Благой Георгиев реагира на публикациите, че са пред развод
Съпругата на Благой Георгиев реагира на публикациите, че са пред развод Снимка: Инстаграм

Съпругата на Благой Георгиев реагира на публикациите, че са пред развод

На всички жълтурчета мога да кажа, че не сме разделени! Дайте ни още малко време“ 

Това написа в Инстаграм Полина Спасова, съпруга на Благой Георгиев.

Снимка: Instagram.com/polina_iv_georgieva/

Повод за тази реакция са публикации в някои сайтове, че двойката е пред развод. Полина и бившият футболен национал се ожениха в края на юни. Сватбата бе в хотел в родния за красавицата Велинград. Преди време тя изрази своята любов към Благой, като татуира на ръката си две сърца и неговото име, припомня LADYZONE.

Благой Георгиев се ожени за Полина - СНИМКИ

Бони и Тони Стораро пяха на сватбата, а водещ на партито бе диджеят Теди Джорджо, който преди време бе президент на футболния „Локомотив“ – Дряново.

За Благой Георгиев това е втори брак, макар че има 4 деца от три жени. Първият бе с богатата рускиня Есмер Омерова, от която има син Елай.

Преди няколко дни синът на Благой от Златка Райкова навърши три години.

"Първата ни среща беше неочаквана, във фитнес залата. Тренирах там от година, но никога не го бях виждала. Един ден той реши да дойде по-рано и тогава се случи. Още като го видях да влиза, много ми хареса като мъж" – така започва връзката на Полина и Благой Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари