Полфрийман: Джамбазки отново е подпийнал!

1

"Виж ти, колегата закононарушител май отново е подпийнал! Бях поканен от член на Европейския парламент от Ирландия, но след няколко питиета сигурно е трудно да се различи Ирландия от Христо Иванов. По отношение на затворите Джамбазки коментира от позицията на тежък конфликт на интереси, не само защото не е ангел, но и защото неговата партия отговаряше за този ресор през последните 3 години." 

Това написа Джок Полфрийман във фейсбук в отговор на пост от евродепутата Ангел Джамбазки, който разкри, че освободеният затворник ще бъде гост в Европейския парламент по покана на "Да, България", за да говори за проблемите на лишените от свобода.  

"Представителите на "градската десница" от ПП "Да България" канят своите съмишленици на среща с осъдения убиец Джок Полфрийман в Брюксел, организирана от крайните марксисти, комунисти, климатични екстремисти и болшевики от крайната левица в ЕП", написа Ангел Джамбазки

В отговора си Полфрийман публикува и писмото от Ирландия, с което е поканен. Прави и препратка към случая от декември, когато евродепутатът беше заловен да шофира след като беше бил алкохол и отнесе глоба. Той призна грешката си. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари