Подпалиха с бензин русенски ресторант

25

Полицията разследва пожар в русенско заведение

На 26 юни в 04:03 часа в ОДМВР- Русе е получен сигнал, че гори заведение на ул. Плиска в Русе. На местопроизшествието са изпратени служители на РДПБЗН за потушаване на пожара, както и полицаи от Второ РУ за съдействие е изясняване на случая, съобщиха от МВР - Русе.

Оборотният русенски ресторант The Kitchen е бил умишлено запален и унищожен през миналата нощ

“Запален е умишлено с бензин, щетите са огромни, цялото заведение е унищожено”, потвърди собственикът на заведението Пламен Господинов, цитиран от Ruse.news 

След потушаване на горенето е установено, че пожарът е започнал от едната страна на салона за клиенти към улица "Плиска", а в задната градина на обекта е намерена туба от минерална вода, пълна с малко количество течност, вероятно запалителна. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група.

При пожара са причинени щети на част от покривната конструкция на заведението, както и част от оборудването в салона за клиенти. Размерът на нанесените щети е в процес на установяване. По случая е започнато разследване по досъдебно производство.

[ Гледай видео репортаж ]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 30
    5
    Киро
    Едно свястно заведение и някой малоумник го е запалил. Явно е конкуренция. Жалко за собственика а обслужващият персонал беше само от млади и любезни хора.Дано да се открие този пироман и след което затвор
  • 26
    4
    До 3
    Напротив, единственото свястно заведение в района е. Дано намерят извършителя, а собствениците да успеят пак да отворят!
  • -20
    3
    Anonymous
    Този ресторант никой не го харесваше, собственика е решил поне от застраховката да изкара нещо
  • -39
    2
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
  • 17
    1
    българин
    На фейсбук страницата на ресторанта има съобщение, че от 20 юни до 26 юни ресторантът излиза в отпуск.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари