Почина 2-годишното дете, което беше малтретирано от осиновителката си

1
Малката Севда беше три седмици в кома
Малката Севда беше три седмици в кома Снимка: БТА

Малката Севда беше с черепно - мозъчна травма, фрактури, увреждания на белия дроб

Почина 2-годишното дете, за което имаше съмнение, че е малтретирано от собствената си майка - Анка Михайлова, станала известна като "мама Айше".

Близо 22 дни лекарите се бориха за живота му, но състоянието на детето се е влошило, научихме от TrafficNews.

Малката Севда беше приета в интензивно отделение на УМБАЛ "Свети Георги" в много тежко състояние. Тя беше с черепно- мозъчна травма, фрактури, увреждания на белия дроб и следи от ухапвания. Първоначалната версия на майката е, че малката е паднала от леглото, изпаднала в безсъзнание и тя се опитала да я свести, като я е захапала няколко пъти. Според лекарите, извършили първоначалния преглед на детето, травмите не потвърждават разказа на майката. Те смятат, че детето е било малтретирано.

В момента Айше все още е в ареста, след като и на втора инстанция магистратите се съобразиха с доводите на държавното обвинение, а именно, че тя е виновна за състоянието на дето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари