По-топло време ни очаква в петък

0
Температурите ще се повишат и дневните ще са между 27° и 32°
Температурите ще се повишат и дневните ще са между 27° и 32°

Утре над България ще бъде слънчево

След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи, съобщиха от НИМХ за Агенция Фокус.

В източната половина от страната ще духа до умерен вятър от север-североизток. На запад ще е почти тихо. Температурите ще се повишат и дневните ще са между 27° и 32°.Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието ще е предимно слънчево и след обяд ще духа бриз. Максималните температури ще са между 26° и 29°, малко по високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 20°, на 2000 метра - около 13°.

В събота ще преобладава слънчево време с купеста облачност в следобедните часове; само на отделни места, главно в планините в Югозападна България, са възможни краткотрайни превалявания. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток; ще бъде слаб, в източната половина от страната до умерен. Максималните температури ще са предимно между 26° и 31°.

В неделя и понеделник ще бъде предимно слънчево, а температурите ще се повишават и втория ден преобладаващите максимални ще са между 30° и 35°. Вятърът ще е слаб, в източната половина от страната до умерен, от източната четвърт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари