По-добър Sesame bonus за големия финал на сезона в английската Висша лига

0
Родният букмейкър Sesame актуализира и подобри своя бонус за спортни залози за нов клиент
Родният букмейкър Sesame актуализира и подобри своя бонус за спортни залози за нов клиент

Родният букмейкър Sesame актуализира и подобри своя бонус за спортни залози за нов клиент

Офертата на букмейкъра вече е 100% до 250 лева и все още се активира с бонус код SPORT, когато депозирате в сметката си. Новият по-голям sesame bonus идва точно навреме – за големия финал на сезона във Висшата лига на Англия. В неделя, 22 май, ще се проведат всички 10 срещи от последния кръг на Премиър Лийг, като ще бъде решен шампиона и определен последния изпадащ в Чемпиъншип. Със сезам бонус за спорт вие ще имате повече средства за залози за най-важните мачове през кампанията.

Фаворитът за титлата е Манчестър Сити, като отборът на Пеп Гуардиола ще стартира последния кръг с аванс. „Гражданите“ ще играят срещу Астън Вила на своя стадион „Етихад“ и не би трябвало да допуснат грешна стъпка, след като вече направиха една такава в последния си мач – реми 2:2 в гостуването на Уест Хем. Така Ман Сити даде надежди на Ливърпул, че може да спечели титлата, но „червените“ първо трябва да победят Саутхемптън като гости в средата на седмицата, след което и да спечелят срещу Уулвс у дома в последния ден от сезона.

Третата позиция в Премиър Лийг изглежда ясна и тя е за Челси, докато Тотнъм и Арсенал водят битка за топ 4. В последния кръг „шпорите“ гостуват на вече изпадналия Норич и надали ще пропуснат да спечелят трите точки. Със сезам бонус спорт доста играчи биха ги подкрепили за победата на „Кероу Роуд“, докато съперникът им за топ 4 – Арсенал, е домакин на Евертън в последния кръг. „Точпиите“ изпращат сравнително добър сезон и макар, че е възможно да не финишират в топ 4, то Микел Артета върна надеждите на феновете. Може да очакваме още по-силен отбор на Арсенал през новия сезон.

Битката за европейските места е ясна, като Ман Юнайтед и Уест Хем допълват топ 7 на класирането. В последния кръг „червените дяволи“ ще се стремят да запазят мястото си в зона Лига Европа. Те гостуват на Кристъл Палас, което ще бъде труден двубой. Ако Юнайтед не спечели и Уест Хем надвие Брайтън като гост, то „червените дяволи“ ще отидат в Лига на Конференциите, което ще бъде срамно за този велик клуб. Играчите в Sesame букмейкър може би ще подкрепят Ман Юнайтед за победата срещу Палас, тъй като Роналдо и компания трябва да си гарантират място в Лига Европа.

Битката на дъното във Висшата лига дори изглежда по-интересна от битката за титлата. Във финалния ден от сезона Евертън, Лийдс и Бърнли ще се борят за спасение – един от тези три клуба ще изпадне. Sesame ще даде високи шансове на Бърнли да се спаси, тъй като те са домакини на Нюкасъл, докато Евертън гостува на Арсенал, а Лийдс гостува на уверения Брентфорд, който наскоро обърка плановете на „карамелите“, побеждавайки ги с 3:2 на „Гудисън Парк“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари