Пламна пожар на територията на завод „Арсенал“

0
Сигнал за инцидента е получен в 13:20 часа
Сигнал за инцидента е получен в 13:20 часа Снимка: БНТ / архив

Горят сухи треви и храсти на територията на завод "Арсенал" в Казанлък

Това съобщи старши инспектор Михаил Михов, началник на „Оперативен център“ към Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Стара Загора, предаде БТА.

Той уточни, че сигнал за инцидента е получен в 13:20 часа. На място са изпратени два пожарни автомобила и една кола на ведомствената пожарна.

По думите му, очаква се до минути пожарът да бъде локализиран и потушен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Sтанко
    Нашите братя рушлямските тюрюристи продължават с атаките си срещу сащническите=български доставчици на оръжия за усраинците. Дано цяла балгария бъде наказана, дето помага с оръжия да могилизират нашите сатрапски окопатори на чужди територии.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари