Пияна дама зад волана се заби в дърво в квартал "Родина"

1
Друга изпусна завоя и се удари в насрещно идващ лек автомобил "Шевролет"
Друга изпусна завоя и се удари в насрещно идващ лек автомобил "Шевролет" Снимка: iStock / архив

Стабилно почерпени шофьорки предизвикаха катастрофи в Русе.

56-годишна дама зад волана на „Шевролет“ се заби в дърво в квартал "Родина". Друга изпусна завоя и се удари в насрещно идващ лек автомобил "Шевролет".

На 7 юли около 07:55 ч. в гр. Русе, екип при сектор „Пътна полиция“ е изпратен на сигнал за ПТП на ул. "Петрохан", в района на кръстовище с ул. "Сърнена гора". На адреса полицаите установяват, че 56-годишна жена е катастрофирала, след като е загубила контрол над управляваната от нея кола с марка „Шевролет“, като се е блъснала в дърво. При инцидента са причинени незначителни материални щети.

При последвалата проверка за употреба на алкохол на водачката е била констатирана положителна проба с техническо средство, като уредът е отчел 1,47 на хиляда концентрация на алкохол в издишания въздух.

Произшествието е документирано и по случая е образувано бързо производство за престъплението.

На 7 юли около 22:45 ч., екип при сектор „Пътна полиция“ е изпратен в района на кръстовището бул. "Липник" и ул. "Братислава", в посока бл. "Енергетик", където е възникнало ПТП.

Там униформените установяват лек автомобил с марка "Рено" модел „Туинго“ с русенска регистрация с водач 23-годишна жена, която е нарушила правилата за движение, като при маневра десен завой е навлязла в лентата за насрещно движение и се е ударила с лек автомобил марка "Шевролет", управляван от 51-годишен мъж, като при пътния инцидент са причинени само материални щети.

Двамата водачи са били изпробвани за употреба на алкохол – на мъжа пробата е била отрицателна, а на жената уредът е отчел положителен резултат от 1,40 на хиляда концентрация на алкохол в издишания въздух. Констатираното от униформените е било документирано, материалите по случая са предадени на разследващ полицай и срещу 23-годишната е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари