Пиян шофьор се заби в паркирано БМВ в квартал "Родина"

0
Спипаха пияна дама зад волана на булевард "Цар Освободител"
Спипаха пияна дама зад волана на булевард "Цар Освободител"

Започнати са две бързи полицейски производства срещу водачи в Русенско

Бързо производство е образувано срещу водач, управлявал в нетрезво състояние. Около 23:20 ч. миналия петък, екип на "Пътна полиция" е бил изпратен по сигнал за пътен инцидент с материални щети на адрес на улица "Згориград" в Русе. На място полицаите установяват, че е катастрофирал лек автомобил „Ауди А3“, управляван от 19-годишен младеж, като при движение по улицата се е отклонил и се е блъснал в паркирано "БМВ", съобщиха от ОД МВР - Русе.

При последвала проверка с техническо средство е установено, че водачът е употребил алкохол, като уредът е отчел концентрация над 1,2 промила. На водача е съставен акт и връчен талон за изследване, след което е съпроводен до болницата за да даде кръвна проба. Резултатът от химическата експертиза на пробата е 2,30 промила.

По случая е образувано бързо производство за престъплението.

Друго бързо производство за същото деяние е образувано и срещу 34-годишна жена, управлявала „Ауди А3“ в нетрезво състояние. Тя е била проверена като водач на автомобила от екип на Първо РУ на 1 октомври около 21:10 часа по булевард "Цар Освободител" в Русе. Химическа експертиза на дадена от нея кръвна проба е показала наличие в концентрация от 1,48 промила.

Срещу 34-годишната нарушителка е образувано бързо производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Дунав прос
    Важно е, че научаваме новините навреме благодарение на Вас!!! То май Вие чакате да ги научите от социалните мрежи, ама нищо нали и Вие хляб трябва да ядете!!!
  • 20
    2
    За съжаление ....
    Едни такива пръдльовци "19-годишни младежи" се появиха с дараци по улиците - нито спазват правилници, нито пък ги знаят.
  • 18
    1
    Народа
    Шибан алкохолик, яяяя обществено полезен труд да поставя чакъл по 15часа на ден да поизтрезнее уруда!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари