Пиян шофьор предизвика верижна катастрофа на булевард "Липник"

2
58-годишният мъж бил и без книжка
58-годишният мъж бил и без книжка Снимка: БНР

58-годишният мъж бил и без книжка

Бързо производство е образувано срещу шофьор, управлявал след употреба на алкохол

Около 14:50 ч. на 29 септември в полицията е сигнализирано за възникнал пътен инцидент в района на кръстовище на бул. "Липник" в Русе. Изпратените на място служители от пътна полиция са установили, че произшествието е станало, след като лек автомобил с марка "Рено", модел "Лагуна", управляван от неправоспособен шофьор на 58 г. е блъснал престояващ на светофар автомобил "Сузуки".

Вторият автомобил при удара се е изместил напред и от своя страна се е ударил в друга престояваща пред него кола с марка "Тойота". При инцидента са били нанесени материални щети, но при извършената проверка от полицаите е станало ясно, че освен неправоспособен водач, 58-годишният е седнал зад волана на МПС-то и в нетрезво състояние, като са му измерили концентрация от 2,09 промила.

По случая, срещу 58-годишния, е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    До 2
    Ти за онази Руската партия ли ще гласуваш,къде много добре псуват и не се притесняват?
  • -4
    2
    IkY
    Българското общество допусна да бъде ПАК излъгано от американски агенти/шпиони! Сънародници, толкова ли не виждате, че пп-тата, герб, дб-тата (ристюфци, мирчефци, атанасофци), итн-та, бсп (крайно дясна партия) са американски партии, продукт на цру на сащ, финансирани от фондация "америка срещу България" и са ръководени от американското посолство?! Докога ще допускате тези изброени партии да влизат в парламента, като са американски партии?!
  • -1
    1
    nia
    Сънародници, време е да изхвърлим от политиката скандалния про100$$$ к!р0 и всички тези: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари