Петното: Летните протести бяха платени, Бойко Борисов ми даваше 500 бона

0
Петното: Летните протести бяха платени, Бойко Борисов ми даваше 500 бона

Бойко Борисов ми даваше 500 бона, обясни пред депутатите Бисер Миланов

Бисер Миланов - Петното призна, че летните протести срещу правителството са били платени. Пари са играли и за медийното отразяване на недоволството. Това е разказал русенският бандит на изслушването пред депутатите от временната комисия в парламента, която разследва скандалните връзки на Бойко Борисов с престъпника.

Лекето от Русе търка ареста заради заплахи към Петното Боряна Георгиева, жена на прокурорския свидетел срещу Златко Баретата - Тихомир Георгиев - Тишо Боксьора. На закритото заседание на комисията днес Миланов е потвърдил, че е имал среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който му предложил пари, за да радикализира протеста, разказа шефката на комисията Сияна Фудулова.

Миланов влезе в парламента с белезници и под конвоя на полиция. Близо два часа той отговаря на депутатски въпроси, а на излизане покани журналистите в затвора да му вземат интервю. „Елате в затвора да видите как лежа незаконно", каза само той преди униформените да го скрият от микрофоните.

Бисер Петното беше изслушан от комисията заради свидетелски показания за негови срещи с Бойко Борисов. Според данните, разказани в публичното пространство от неговия приятел и шеф на партия „Свобода" Йордан Бонев, който присъствал на разговорите, лидерът на ГЕРБ е предложил на Миланов 500 000 лева. Крупната сума била, за да се окървави протестът срещу правителството и да се компрометира Николай Бареков и партията му.

Шефката на комисията, която изслуша Миланов, не уточни размера на конкретните суми, плащани за протеста. Тя обясни, че Петното е направил признанието за платените протести като участник в тях.

Преди Петното депутатите от комисията изслушаха гардове от НСО, които са били дежурни в деня на срещата между Петното и Бойко. Те също останаха безмълвни след разговорите преди медиите. Фудулова обаче обясни, че пред комисията гардовете казали, че не си спомнят дали е имало среща Петното-Борисов, или не. На следващото заседание депутатите ще поканят и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари