Петър Бояджиев: Грешката на Божков беше, че си повярва, че е купил Борисов

0
Васил Божков е най-добрият купувач на държавни служители и политици
Васил Божков е най-добрият купувач на държавни служители и политици

Гледам, че Васил Божков се оплаква, че делегацията на Европарламента, която идва в България, не се занимава с неговият случай, като най-репресиран от жертвата на Мата Хари

Познаваме се с Васко още от началото на 90-те години. Нямаме никакви спорове и не сме имали никога никакви протеиворечия или някакви проблеми. Напротив на времето съм, може би единственият, който му е свършил много голяма услуга, без да му иска или вземе и един лев. Такъв ми е характерът.

Освен това Васко е много умно и работливо момче. Искаше да стане милионер и въпреки, че не беше предвиден в спъсъкът на Луканов, за новите милионери успя да постигне целта си. Това е факт, но трябва и да не подмита под килимът една голяма истина. Той беше в продължение на десетки години, най-добрият купувач на държавни служители и политици. Повтарям най-добрият. С точна цел, точни хора и с точно полагащото им се. В България няма друг който да е бил по-добър от него в тази покупка-продажба. И той знае, че това което казвам го знам и то много добре.

Е, накрая се намериха по-брутални от него и го последва това което знаем. Грешката му е, че си е повярвал, че купува и Борисов. Е, Борисов го изяде. Голяма съдбоносна грешка.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари