Пет трика, с които да познаеш фалшив Tinder профил

0
На много потребители се е случвало при срещата на живо готината Антония от вчера да се окаже Антон
На много потребители се е случвало при срещата на живо готината Антония от вчера да се окаже Антон

Много хора използват Tinder редовно, но и на много от тях се е случвало при срещата на живо готината Антония от вчера да се окаже Антон

Това пише каналът на  във vbox7 Ето няколко трика, по които ще познаете фалшивия профил в Tinder:

И кратката информация е информация

Винаги четете описанието в профила, защото наличието на информация е по-добре от липсата на такава. Ако има само снимка и нищо друго – запалете лампата на съмнението.

Толкова красив/а, че чак да не повярваш

Красиви хора много – факт! И ако този, на който сте дали надясно е от тях, но снимките подозрително напомнят стокови кадри или корици на списания, замислете се. Какво ли прави тази моделка от Дубай баш при тебе – Пешо от Люлин?

Не обича да пише, да говори също

Не търсим Иван Вазов в Тиндър, обаче ако не може да ти даде нито един конкретен отговор  или информация за себе си – нещата не са добре. Ако отказва да си даде телефона или поне да се чуете за малко преди срещата – най-добре среща да няма.

Липсва снимка

Честно казано, когато видим профил без снимка в Тиндър – изтръпваме. Когато са снимани очи, ръце, котки и пейзажи също. Ако човекът не може да си покаже лицето в точно това приложение – бягай далече.

Обича локуми и ги разтяга денонощно

Може да ти пише до припадък ден и нощ, но отказва да се видите. След месец, два, шест също отказва, а след година ти казва, че ще си помисли. Най-вероятно си уцелил или леля Пенка от Горубляне, баба ти Сийка, която навлиза в тайните на интернета или Гошко от Обеля – самотен и никога не вкусил женска ласка. Не се занимавай и давай на ляво. Истинските са някъде там и те очакват!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари