Пет разлики между истинските и фалшивите хора

2
За неопитното око и доверчивото сърце е изключително трудно да разпознаят фалшивите хора сред тълпата
За неопитното око и доверчивото сърце е изключително трудно да разпознаят фалшивите хора сред тълпата

Има няколко признака, по които можете да разберете дали си имате работа с човек с чисти намерения, или не

За неопитното око и доверчивото сърце е изключително трудно да разпознаят фалшивите хора сред тълпата.

Има няколко признака, по които можете да разберете дали си имате работа с човек с чисти намерения, или не, пише Флагман. И за да не се стига до крайности и да се разочаровате от общуването по принцип, ние идваме на помощ.

Ако сте минали една определена възраст, да кажем 25, то определено радарът ви за онези изкусни хамелеони, които уж идват с най-добри намерения, а всъщност искат да източат цялата ви енергия и да загубят времето ви, работи на сравнително високи честоти. С времето уж трябва да ставаме все по-добри в "засичането" на фалшивите клоуни.

Нещата, които искаме да споделим с вас, са напълно очевидни, но е добре да им обърнете внимание, за да разберете кой около вас е с чисти намерения и кой - не. Ето и 5-те разлики:

Искрените хора винаги се стремят да дават най-доброто от себе си и да изпълняват всяко обещание, което са дали.

Фалшивите хора имат склонност да говорят много, но да не вършат почти нищо. Единственият път, когато ще ви обещаят нещо, е ако са сигурни, че от това ще извлекат лична изгода.

Ако има нещо, което ги тревожи, искрените хора ще седнат срещу вас и ще ви го кажат в лицето. Това е една от най-силните им черти – да изразяват мнението си без задни мисли.

Фалшивите хора са двуличници, които обичат да клюкарстват. Те са едни пред вас, а тотално различни, когато видят гърба ви.

Искреността е много ценно качество, което е притежавано от истинските хора. Може да не ви понрави мнението им за новата ви рокля, обувки, прическа или за начина ви на работа. Въпреки това те са напълно наясно, че няма безгрешни хора и че всеки се учи от грешките си. Те правят същото и със себе си, не се баломосват, че никога не стъпват накриво.

Фалшивите хора винаги ще ви потупат по рамото за вашата работа или за нещо, в което и те се разпознават, за да получат вашата реципрочна реакция. Но ако решат, че нещо не им изнася, пригответе се за интриги и клюки. Освен това критикуват останалите по начин, по който ще ги накара да се чувстват зле и винаги им натякват грешките.

Искрените хора уважават и показват респект към всички, защото те преди всичко уважават себе си. Не гледат на останалите отвисоко, демонстрирайки превъзходство.

Фалшивите хора уважават само тези, за които си мислят, че имат власт. Те са доста селективни с кого да комуникират и с кого да се държат добре, водени от това каква полза биха могли да имат от тях.

Искрените хора обичат да прекарват времето си сами. Колкото и да им харесва да са заобиколени със себеподобни хора, те са абсолютно ок, ако останат вкъщи с приятна книга в ръка.

Фалшивите хора имат нужда постоянно да са в центъра на вниманието. Те са отчаяни за вниманието на околните и ще направят почти всичко, за да привлекат повече фенове. Те си мислят, че светът се върти около тях – нещо, което ги прави прекалено повърхностни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари