Периметърът е осигурен, обектът е под охрана!

7
Главният бушон - Пламен Стоилов вече е силно нагорял и в целия град мирише на бакелит, но поне знаем, че гаранцията му изтече и дните му са преброени
Главният бушон - Пламен Стоилов вече е силно нагорял и в целия град мирише на бакелит, но поне знаем, че гаранцията му изтече и дните му са преброени

Преди две години част от освободените вече служители публично осигуряваха "охраната" на кмета на Русе Пламен Стоилов.

На рождения му ден през 2017 г. женската част от екипа му направи подарък, с което се похвали във Фейсбук и в специално прессъобщение до медиите.

Във фотосесията в кметския кабинет в ръботно време тогава се включиха зам.–кметът Наталия Кръстева, колегата и Даниела Шилкова, Ирена Петрова – директор на дирекция „Хуманитарни дейности“, главният архитект на Русе Живка Бучуковска, ръководителят на пресцентъра Мария Иванова.

Коментарът под снимката гласеше: „Периметърът е осигурен, обектът е под охрана!“

Днес обаче загубилият доверието на Бойко Борисов кмет на Русе Пламен Стоилов освободи още един от заместниците си. С негова заповед Наталия Кръстева е освободена от поста заместник-кмет ”Комунални дейности” в Община Русе.

Припомняме, че преди две седмици изгоря първият "бушон" в Община Русе.

Пламен Стоилов се раздели и със заместника си по „Устройство на територията“ Димитър Наков след като стана ясно, че управляващите няма да го издигнат за нов мандат.

Тогава изгоряха още два "бушона".

Пресцентърът на общината остана без ръководителя си Мария Иванова. Директорът на дирекция „Икономика и управление на собствеността” Нели Миткова пък се пенсионира.

Днес изгоря и четвъртият бушон в Община Русе.

Пламен Стоилов е издал заповед, с която от утре, 20 август 2019 г., Кръстева няма да изпълнява длъжността си.

"Сама си подадох молбата за напускане", заявява пред местен вестник Наталия Кръстева. По думите ѝ тя щяла да се се включи активно в предизборната кампания на ГЕРБ.

До изборите остават още 3 "бушона", които ще наблюдаваме дали ще издържат на високото напрежение в Общината - Даниела Шилкова, заместник-кмет по „Икономика, инвестиции и собственост”,  Иван Григоров, заместник-кмет по „Хуманитарни дейности” и д-р Страхил Карапчански, заместник-кмет „Европейско развитие”.

Главният бушон - Пламен Стоилов вече е силно нагорял и в целия град мирише на бакелит, но поне знаем, че гаранцията му изтече и дните му са преброени.

Но това не е краят! 

Очакваме след местните избори да гръмне цялото табло на ГЕРБ в град Бяла и да се подмени цялата инсталация.

Пламен Нунев също е пътник, но сигурно още не го знае. Той все още се радва на местния феодализъм, но като падне в канала е хубаво да повлече със себе си дуловската калинка - Десислава Атанасова и конния състезател - Свилен Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари