Пенчо Милков: Завършваме седмицата удовлетворени от новата инвестиция в Русе

1

Завършваме седмицата удовлетворени от новата модерна инвестиция в Русе - бъдещия завод на Ебершпехер

След цялостното асфалтиране и обособяването на паркинг с паркоелементи на алея „Лилия“, по нея бе положена и хоризонтална пътна маркировка. Работниците от „Комунални дейности“ маркираха още улици и пешеходни пътеки в кв. Здравец. Възраждане и Централната градска част, похвали се кметът на Русе Пенчо Милков в социалната мрежа.

"Текат строителните дейности в междублоковото пространство към бл. Гагарин. На място ще бъдат изградени паркинг с бетонни елементи, подходи, места за отдих, както и ново външно осветление. Подновена ще бъде и настилката на пазара „Олимп“.

И тази седмица продължихме с пръсканията срещу бълхи и кърлежи. Третирани са всички квартали на Русе.

Одобрихме 28 проекта, които тази година ще подкрепим финансово чрез програма „Култура“. Сред тях са документални филми, различни фестивали, аудиовизуални пърформанси, детски театър и други дейности, които да попълнят русенската културна съкровищница.", пише още г-н Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Доктора
    Пенчо въпреки разровения град е крайно доволен!!! Браво!!! То другото като дългогодишния проблем с паркирането в междублоковите пространства, грубото погазване на ЗУЕС и правилника за прилагането му са толкова маловажни проблеми, че едва ли има нужда да си разваля настроението от другите " ПОСТИЖЕНИЯ"!?!?!
  • 5
    1
    Мм
    Кмете, оправи си пътищата първо, не ми говори врели-некипели, че изобщо няма да видиш построяването на нов завод като кмет
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари