Пенчо Милков ще връчи награда „Русе – 21-ви век“ на най-добрите ученици и студенти

0
Предложенията за наградата ще се приемат до 20 октомври
Предложенията за наградата ще се приемат до 20 октомври Снимка: Община Русе

Предложенията за наградата ще се приемат до 20 октомври

В навечерието на 1 ноември – Ден на народните будители, кметът на Община Русе Пенчо Милков ще връчи Наградата „Русе – 21-ви век“. С нея се удостояват ученици и студенти от учебни заведения на територията на община Русе за изключителни постижения и завоювани награди от национални и международни състезания, олимпиади и конкурси, съобщиха от Община Русе.

Предложенията за наградата ще се приемат в Центъра за информационно обслужване на Община Русе, който се намира на пл. „Свобода“ 6, до 17:30 ч. на 20 октомври. Кандидатурите трябва да съдържат подробна аргументация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари