Пенчо Милков отговаря на въпроси за строежа в двора на училище "Васил Левски"

1
Кметът на Русе сяда на кръгла маса, за да обсъди проблема
Кметът на Русе сяда на кръгла маса, за да обсъди проблема

Кметът на Русе сяда на кръгла маса, за да обсъди проблема

Утре, 24 март 2023 г., от 12:00 ч. ще се проведе брифинг в Кръгла зала в сградата на Община Русе. Темата на брифинга е изграждането на спортна зала в СУ "Васил Левски" и нейното финансиране. Ще бъдат дадени отговори на актуални въпроси.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Към 1
    Категорично съм против избирането на Милков за втори кметски мандат, защото човекът явно не е за тази работа. Но, както е казано, "криво да седим - право да съдим". Скейт площадката вече се изгражда в Парка на младежта, до алпинеума. Но още колко още неща трябваше да се направят, а не се направиха... Така че новият кмет трябва да бъде друг човек - по-можещ и по-милеещ за Русе.
  • 10
    3
    пенчо
    пенчо много си зле!
  • 17
    2
    По-скоро
    Си тръгвай, че съсипа града. Не се обяснявай ти доказа колко можеш, пардон колко ме можеш.
  • 18
    1
    Недев
    Нещастник си ти Пенчо и такъв ще си останеш.Излъга всички в този град дори децата на които обеща скейт площадка .Кой да ти повярва на теб,каква кръгла маса какви отговори ,чеп за зеле не става от теб.Какво стана с кражбите в комунални дейности?,какво стана с проверките по сигнала ?,какво стана с измислените ти проекти и кокошкарските кражби на всяко едно ниво в общината?.Нещастник си ти Пенчо и такъв ще си останеш.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари