Пенчо Милков: Не съм доволен от темповете, с които се работи

5

Кметът на Русе недоволен от забавянето на велоалеята по „Бозвели“

"След като асфалтирахме изцяло алеите и междублоковите пространства на над 20 блока в стария Здравец, продължихме с паркингите при бл. "Гагарин", "Тича", "Силистра", "Комаров" и "Марица".

Дойде ред и на бл. 82, като днес на място разговарях с мъжете, полагащи асфалт там. В района ще се изгради и ново осветление.

Проверих и подмяната на тротоарната настилка и изграждането на велоалея по булевард "Неофит Бозвели", защото не съм доволен от темповете, с които се работи.

Свързах се с ръководството на фирмата и ги призовах дейностите там да се вършат приоритетно и да се мобилизират допълнителни служители.", каза г-н Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    20
    noname
    Причините са: некомпетентност и корупция, а изходът е независимо разследване и отстраняване от длъжност.
  • 10
    19
    Kelera
    г-н Милков,тротоарната настилка публикувана в сайта е зловещо непрофесионално положена,то не трябва да разбираш от тези неща!Нужно ти е да минеш веднъж по назъбената настилката на две ракии и сам ще търсиш виновника на сътворената недомислица!
  • 12
    18
    Пенчо
    Верно, че взех 50к евро рушвет но не съм доволен от темповете, с които работи Димитър Наков
  • 9
    17
    Да питаме само
    Нещо за до нъ еваване остана ли, преди да са те зритали?
  • 17
    16
    Има изход
    Като не си доволен от темпото на работа, значи не можеш да си ръководиш подчинените зам. кметове и директори на дирекции, а като не можеш да правиш това - отиваш да работиш заедно с работниците.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари